Huisregels

Laat je ego buiten de deur

Doe je dit niet, dan is de kans groot dat je jouw eigen progressie en de voortgang van anderen in de weg staat. Een gezonde mate van competitie werkt voor persoonlijke ontwikkeling en de groei van anderen heel erg goed. Let alleen op dat winst slechts het resultaat blijft en niet het doel op zich.

 

Stel vragen

Ben niet bang of verlegen om vragen te stellen of om hulp te vragen. We streven ernaar iedereen zo gericht mogelijk te helpen en bemoedigen.

 

Techniek is prioriteit nummer 1

Start licht en focus op de juiste uitvoering van technieken, in het bijzonder bij technieken die nog onbekend voor je zijn of waar je geen of weinig ervaring mee hebt.

Besteed aandacht aan voeding

Aandacht voor voeding en suppletie creëert een basis voor gezondheid en helpt je het maximale voordeel te halen uit jouw training.

 

Haal het beste uit jezelf en anderen

Binnen de sportschool werk je op je eigen tempo aan je eigen doelen, net als alle anderen om je heen. Stel je daarom open op voor je omgeving. Help en motiveer waar nodig, dan kun je dat ook terug verwachten.

 

Luister naar je lichaam

Rust en herstel vormen een belangrijke sleutel voor betere prestaties. Meer doen daarentegen, heeft veelal een averechts effect.

We hechten er grote waarde aan dat je deze huisregels naleeft. Ze zijn opgesteld voor je eigen comfort en veiligheid en het comfort en de veiligheid van anderen.

Bekijk het volledige lesaanbod of check het lesrooster

Heb je vragen of wil je graag andere zaken bespreken, neem contact met ons op, we doen ons best om je verder te helpen.