Sportmassage

Sportmassage verbetert de spierconditie van je lichaam en helpt blessures te voorkomen. De massage wordt stevig op de spieren uitgevoerd, waardoor de doorbloeding bevordert en wat afvalstoffen sneller doet afvoeren. Dit draagt bij aan een sneller herstel en ondersteund bij reductie van spierpijn.

Waarom Sportmassage?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die een fysiek zware belasting vraagt van het lichaam optimaal kan herstellen. Hierbij kan een extra stimulatie van de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen doormiddel van sportmassage helpen. Dit vermindert de kans op overtraining, vermoeidheid en blessures.

Primal Korting

Een reguliere sportmassage duurt 30 minuten en bedraagt €25,00. Speciaal voor de leden van Primal Performance bieden we de massages met korting aan. Voor deze doelgroep bedraagt een massage sessie slechts nog maar €15,00.

Voor een overzicht van de beschikbare dagen en tijden verwijzen we je naar de Primal app. 

Een reservering is gemakkelijk te maken via de app (zaal; Little Dojo). In de app kun je jezelf uiterlijk tot 12 uur van tevoren aanmelden voor een massage. Gebruik je onze app nog niet of wil je graag binnen 12 uur een reservering maken, klik dan hier om contact op te nemen met Ti (de masseuse) voor een reservering.

Ti van den Hurck

In de afgelopen jaren heeft Ti van den Hurck verschillende sporten beoefend. Zo heeft ze jiu jitsu, kickboksen en vooral fitness beoefend, alleen vond ze daar geen uitdaging in. Vorig jaar veranderde dit, toen Ti in aanraking kwam met Crossfit. Voornamelijk de mix van cardio/conditionele oefeningen en kracht onderdelen is echt iets voor haar.

Doordat Ti zelf fanatiek is in haar sporten, herkent ze de behoefte naar een goede massage en voelt ze vaak goed aan waar de sporter last van kan hebben. 

Opleiding & ervaring:

  • Sportmassage (2014)
  • Lomi Lomi Zwangerschapsmassage (2016)
  • Chinese hoofd,schouder, nek massage (2016)
  • Hot stone massage (2016)
  • Medical tapen (2015)
  • Docent Gevaarsbeheersing (2009)
  • Rots en Water (2010)
  • Trainer Kids defense (2010)

Bekijk het volledige lesaanbod of check het lesrooster

Heb je vragen of wil je graag andere zaken bespreken, neem dan contact op. We doen ons best om je verder te helpen.