Yoga

De yoga stijl die we aanbieden is vergelijkbaar met Power/Vinyasa yoga. Ga naar het lesrooster om te zien op welke tijdstippen de yogalessen plaatsvinden.

Lenig zijn is geen voorwaarde

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, hoef je niet lenig te zijn om yoga te beoefenen. Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht en conditie.

Kun je bij het voorover buigen jouw tenen niet aanraken? Dat is helemaal niet erg. Waar het wel om draait is voornamelijk de bewustwording van de lichaamshoudingen en ademhaling.

Power/Vinyasa yoga

Power/Vinyasa yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga. We leggen hierbij meer de nadruk op het fysieke aspect. In de Power/Vinyasa yogales voer je de houdingen uit in een serie, op het ritme van de ademhaling.

Je leert je bewust te worden van je ademhaling en leert hoe je kunt blijven ademhalen in zelfs de meest intense houdingen.

Ontspannen de deur uit

Buiten dat je helemaal zen, of beter gezegd ontspannen, de deur uit loopt, heeft het beoefenen van yoga nog meer voordelen. Door het regelmatig beoefenen van yoga:

  • Verlaag je het gevoel van stress, óók buiten de yoga mat
  • Verbeter je de flexibiliteit in het lichaam
  • Vergroot je het concentratievermogen
  • Word je bewust van je ademhaling
  • Leer je luisteren naar je lichaam

Ervaar het zelf

Ervaar het zelf en maak gebruik van twee gratis proeflessen. Nog geen idee of yoga iets voor jou is? Neem dan contact op voor twee gratis proeflessen. Op deze manier krijg je het beste een indruk van de les en de sfeer in de groep.

Bekijk ook onze vechtsporten of lees meer over CrossFit

Heb je vragen of wil je graag andere zaken bespreken, neem dan contact op. We doen ons best om je verder te helpen.