Open Gym (+)

Naast de begeleide lessen is het ook mogelijk vrij te trainen. Vrij trainen is bij elk abonnementstype mogelijk. Hoewel er tijdens openingsuren altijd vrij getraind kan worden onder de overkapping in de CrossFit zaal, hebben we op bepaalde uren ook de hele CrossFit ruimte vrij gepland om vrij te trainen.

Open Gym

De open gym uren zijn uren waarin vrij getraind kan worden zonder dat er begeleiding aanwezig is. Natuurlijk is er wel altijd iemand aanwezig. Houd er alleen rekening mee dat deze persoon er niet specifiek is om tijdens de open gym uren te begeleiden. 

Open gym +

De open gym + onderscheidt zich van de open box vanwege de persoonlijke begeleiding. Waar je tijdens open gym uren op eigen houtje vrij traint, is er tijdens open gym + altijd een trainer in da house.

Op jouw verzoek werken aan (nieuwe) technieken.

  • Moeite met die overhead squat?
  • Vragen over het verbeteren van je mobiliteit?
  • Nog steeds niet die double unders under the knee?

Speciaal voor de zondag

Elke zondag staan er twee WODs op het programma. We zorgen voor een gierende killer WOD, maar ook voor een lekkere uitbrak WOD. Voor ieder wat wils dus.

Daarnaast is het ook mogelijk verzoekjes in te dienen of een eigen WOD samen te stellen. Hulp nodig? Vraag de trainer.

Hoewel je vrij bent om een WOD te komen doen wanneer jou het uitkomt, zijn er op zondag ook twee vaste ‘WOD-start-tijden’. Zo start er namelijk een WOD om 11.45u en 12.15u. Op deze tijden is de kans groot dat je niet alleen bent.

Inschrijven, ja of nee?

Het is het niet noodzakelijk om je in te schrijven voor zowel open gym, als open gym + uren. De inschrijving voor deze uren wordt niet als een abonnementsles geteld, je kunt je dus wel inschrijven.

Mocht je bijvoorbeeld een abonnement voor twee keer per week hebben en al twee keer zijn geweest, dan is het dus nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de open gym (+). Ook is het mogelijk om in de WODapp te zien wie er ingeschreven staat op deze uren, handig met afspreken!

Bekijk het volledige lesaanbod of check het lesrooster

Heb je vragen of wil je graag andere zaken bespreken, neem dan contact op. We doen ons best om je verder te helpen.