Chickboksen (ladies only)

Speciaal voor dames

Ja hoor, je leest het goed. Deze les is alleen toegankelijk voor dames. 

Vind jij het prettig om te sporten samen met andere dames? Dan is deze les zeer geschikt voor jou. De les is toegankelijk voor alle niveaus! Lees gauw verder. 

Wat is Chickboksen?

Bij chickboksen beoefen je de sport kickboksen.

Kickboksen is een sport waarbij men doormiddel van de handen en benen de tegenstander probeert te overwinnen. Er bestaan alleen twee grote verschillen tussen de chickboks en kickboks lessen die we bieden:

  1. Je traint met alleen andere dames. Best uitzonderlijk, want bij onze kickboks lessen en alle andere sportlessen trainen dames en heren namelijk gemengd. 
  2. Bij chickboksen sparren we niet. We focussen daarentegen op het conditionele en technische aspect wat de sport te bieden heeft. 

Hoe is een les opgebouwd?

Een typische chickboks les bestaat uit een warming-up, technisch gedeelte en veel verschillende interval oefeningen. Tijdens de les werk je veelal in tweetallen. Op deze manier leer je van elkaar. Het trainen met een partner geeft vaak ook een stimulans om net dat beetje extra te geven tijdens een pittige interval work-out. 

Tijdens de lessen werken we met basistechnieken waardoor zowel beginnende als gevorderde sporters het uiterste uit zichzelf kunnen halen.

Chickboksen is ideaal voor het verbeteren van je kracht, coördinatie en algehele fitheid

Voor alle niveaus... Klopt dat wel?

Yep! 

Nogmaals; we werken met basistechnieken waarmee eindeloos gevarieerd kan worden. Daarnaast zijn de trainers ervaren en draaien zij al lang mee binnen de sport. Mocht een techniek te zwaar voor je zijn of loopt een bepaalde combinatie nog niet zo lekker, dan weten zij direct een geschikt alternatief voor je aan te bieden. 

Gaat het je daarentegen allemaal te makkelijk af of mag bepaalde oefeningen wel wat pittiger, dan zijn er tal van mogelijkheden waarmee we de oefeningen uitdagender voor je kunnen maken. 

Ik meld me aan voor een gratis proefles!

Top!

Je bent welkom om te komen proefdraaien. Op deze manier krijg je het beste een beeld van de manier van lesgeven, de sfeer binnen de groep en wat je ervan vindt. Maak gebruik van 2 gratis proeflessen.

Neem contact op en plan jouw 2 gratis proeflessen zo snel mogelijk in!

Bekijk ook onze ondersteunende sporten of lees meer over CrossFit

Heb je vragen of wil je graag andere zaken bespreken, neem dan contact op. We doen ons best om je verder te helpen.