Combat Fit

Fit worden met vechtsport, zonder te sparren!

Met Combat Fit werk je aan je gezondheid door technieken uit verschillende vechtsporten te gebruiken, zonder dat je hoeft te sparren. Je kunt je dus helemaal uitleven en hoeft je geen zorgen te maken dat je schade oploopt. 

Een ideale manier om stoom af te blazen en tegelijkertijd fit te worden en te blijven.

Een actieve les met vechtsport technieken

Tijdens de les behandelen we vele technieken uit verschillende vechtsporten. Denk aan bijvoorbeeld:

Nogmaals; het is een actieve les! We combineren deze technieken namelijk met uitdagende conditionele oefenvormen. Denk aan onder andere push ups, squats en burpees. Je gaat hierbij de voornamelijk de competitie met jezelf aan. Naarmate je langer traint merk je zowel fysiek als mentaal vooruitgang

Waarom niet sparren?

Binnen onze sportschool bieden we veel verschillende vechtsporten aan. En hoewel iedereen rekening houdt met elkaar, is het logisch dat er tijdens sparringsessies een verhoogde kans is op kwetsuren. Het zijn nu eenmaal contactsporten waardoor dit niet is uit te sluiten.

Bij Combat Fit daarentegen ben je er 100% van verzekerd dat je geen beschadigingen oploopt door het sparren. We kiezen er namelijk bewust voor om niet te sparren. De focus ligt op het conditionele aspect van de sport. Aan het eind van de les loop je met een voldaan gevoel de deur uit. 

There are no shortcuts

to any place worth going.

Toegankelijk voor alle niveaus

Jazeker, je leest het goed!

Hoe dan vraag je? Dat leggen we uit. De instructeurs hebben een ruime ervaring binnen de vechtsport, zowel op het gebied van training en competitie als op het gebied van lesgeven. Hierdoor weten zij technieken gemakkelijk en snel aan te passen op ieders niveau. 

Daarnaast bepaal je zelf hoeveel je geeft tijdens de training. Heb je al een tijd lang niets of weinig sport aan sport gedaan dan is het verstandig om de intensiteit in de trainingen rustig op te bouwen. Ben je wel wat gewend en hou je van een uitdaging dan kun je je volledig uitleven tijdens deze trainingen. 

Geef je nu op voor 2 GRATIS proeflessen!

Geïnteresseerd in Combat Fit? Dat begrijpen we wel! 

Neem contact op en maak slim gebruik van 2 gratis proeflessen.

Bekijk ook onze ondersteunende sporten of lees meer over CrossFit

Heb je vragen of wil je graag andere zaken bespreken, neem dan contact op. We doen ons best om je verder te helpen.